Calendari

dimarts, 5 d’abril de 2022

carnestoltes

El dia 21 de febrer va vindre el consell del bull amb el carnestoltes, ens van fer portar la roba girada. L'endemà vam anar amb pijama a l'escola i l'últim dia vam anar amb les sabates diferents i vam fer un taller de batucada.   
                                                                                                                                           
Vam practicar una cançó que es diu "Batucada". Hi havia timbals, tamborí i caixa, a la tarda vam anar disfressats de el que volguéssim. Jo vaig anar disfressada d'elf. Després a la tarda vam fer la batucada davant de les famílies de l'escola, vam menjar coca i xocolata negra.  

El dimecres vam fer el judici del carnestoltes. L'Ares era la jutgessa, el Genís Martín i el Genís Muntanya eren els advocats de la defensa, el Guim i la Mirela eren els advocats fiscals, el Pau i el Rafa eren el jurat popular, l'Aina era la policia i de cinquè hi havien  testimonis de la defensa i de l'acusació. La Cinta, el Ton i jo érem els testimonis de la defensa i l'Anouk, la Jana i l'Èric eren els testimonis de l'acusació. Al final vam cremar el carnestoltes al costat del camp de futbol,→ i així es va acabar la festa.😢Si voleu veure més fotos cliqueu aquí.

Clara Casino i Díaz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada