Calendari

divendres, 23 d’abril de 2021

Sant Jordi

Bon dia famílies i bona diada, 

Per fer de Sant Jordi un dia especial, hem programat diferents activitats.

Al matí l'entrada serà un xic diferent, amb contes i alguna representació.

Després, els infants de les comunitats de petits i mitjans aniran a visitar les àvies i els avis del poble per a oferir-els-hi un detall de la diada. Els grans faran tallers a l'escola. 

A la tarda, des de les tres aproximadament a quarts de cinc, els infants, per comunitats, voltaran pel poble acompanyats dels mestres referents, on es trobaran diferents espais on se'ls explicaran contes en diferents formats. Aquests contes els explicaran pares i mares d'aquests. Aquest any però, els grups seran els grups estables de l'escola, no es barrejaran per comunitats. 

Un cop acabat aquest recorregut literari, a la sortida de l'escola, els infants de sisè muntaran una parada a la plaça per tal de vendre llibres, roses, llibretes fetes pels infants i creps. Els diners que en treguin serviran per finançar el viatge de final de curs de sisè. 

Així mateix, el diumenge, a partir de les 10, els infants de sisè, juntament;amb d'altres infants que els ajudaran, tornaran a muntar la parada amb tot allò que els quedi.

Moltes gràcies i fins aviat

Equip de mestres

Cap comentari:

Publica un comentari