Calendari

divendres, 22 de maig de 2020

Beques Menjador, curs 2020-2021

Objecte de la convocatòria:

L’objecte de la convocatòria és l’atorgament d’ajuts individuals per a la utilització del servei escolar de menjador a alumnes escolaritzats en els nivells d’ensenyament obligatori i en el segon cicle d’educació infantil de la comarca del Bages

Imports de l’ajut:

Es garantirà un import diari de l’ajut del 100% o del 50% del preu del menjador (màxim 6,33 €/dia), en funció dels llindars de renda i les puntuacions fixades a les bases de la convocatòria. L’import del 50% és possible que s’incrementi fins al 70%, condicionat a la disponibilitat pressupostària en el moment anterior a concessió de l’ajut.

Presentació de la sol·licitud:

La sol·licitud es presentaran prioritàriament de manera telemàtica. En cas de no poder-se fer telemàticament s’habilitaran espais presencials segons la fase del desconfinament en què ens trobem l’1 de juny.
Si ens trobem en fase 2 i els centres educatius poden obrir a partir de l’1 de juny la presentació es farà a les escoles.
En cas que no entrem en fase 2 i les escoles no puguin obrir la presentació es farà de la següent manera:
  • Manresa: el personal del Consell Comarcal es desplaçarà al pati de les escoles o a la seva proximitat a recollir les sol·licituds en paper (si és aquest el cas, s’informarà de les dates i els horaris).
  • Altres municipis de comarca (excepte Manresa):s’hauran de presentar les sol·licituds presencialment a l’ajuntament del vostre municipi.
  • CALENDARI
  • Termini per presentar la sol·licitud: entre l’1 i el 12 de juny. Les sol·licituds rebudes després del 12 de juny no garantim poder-les tenir adjudicades.
  • Per a més informació, cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada