Calendari

dijous, 10 d’octubre de 2019

El Projecte Educatiu

Fa uns dies vàrem presentar el redactat definitiu del Projecte Educatiu de l'escola Vall de Néspola a la comunitat educativa de Mura. Aquest projecte, fruit de temps de reflexió i debat, amb les aportacions dels diferents membres de la comunitat educativa, dels que avui hi són i d'altres que han passat, a través de canals variats, és l'eix vertebrador de l'escola. Els principis bàsics que ens regeixen. 
Hem posat negre sobre blanc a aquella idea d'escola que fa temps que està en marxa i que fins a data d'avui es sustentava a partir d'acords, idees, il·lusions, propostes i projectes però que mai havien estat recollits en un sol document. Aquest document és l'escola que tenim a dia d'avui. Un document obert, que ens marca la filosofia, les intencions i els anhels, però que està en constant revisió per a la seva millora. 
El projecte, com l'escola, és un ens viu, que si bé té uns pilars bàsics que li donen la forma; el temps, les persones que el conformen, els aprenentatges que anem adquirint, fan que mai esdevingui tancat del tot i que aquest creixi com l'escola. Vagi evolucionant i el que tenim avui, demà serà revisat, perquè la reflexió constant és el que ens permet seguir creixent i millorant. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada