Un dimecres a l'hora de bosc vam anar més amunt del collet de Sant Martí. Vam anar a buscar cireretes d'arboç. Quan vam arribar al collet de sant Martí vam anar fins a la carena, perquè a la carena n'hi ha moltes. N'hi havia pel terra, pels arbres, per tot arreu. La pena és que les del terra estaven aixafades i ningú les volia agafar i havíem de pujar als arbres més grans per agafar-les. Ens ho vam passar molt bé. Quan puges fa molta pujada i quan baixes molta baixada. Vam tardar uns 45 minuts de pujada i uns 30 de baixada. Vam agafar les cireretes d'arboç per fer melmelada. Quan les vam pesar teníem 1,58 Kg. En teníem moltes.
Ingredients: cireretes d'arboç, sucre i llimona.
Com es fa?
Rentar les cireretes d'arboç. Un cop rentades posem dins d'un bol bastant gran barrejat amb 125 g de sucre i amb 75 ml suc de llimona.
Després ho deixes entre 8 o 10 hores a la nevera. Si està més estona no passa res.
Després les bulls 30 minuts.
Més tard ho colem i queda una melmelada.
La melmelada estava molt bona. Per qui li agrada la melmelada perquè és molt dolça .
Mariona
Ingredients: cireretes d'arboç, sucre i llimona.
Com es fa?
Rentar les cireretes d'arboç. Un cop rentades posem dins d'un bol bastant gran barrejat amb 125 g de sucre i amb 75 ml suc de llimona.
Després ho deixes entre 8 o 10 hores a la nevera. Si està més estona no passa res.
Després les bulls 30 minuts.
Més tard ho colem i queda una melmelada.
La melmelada estava molt bona. Per qui li agrada la melmelada perquè és molt dolça .
Mariona
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada