Bavaresa de llimona
El dimecres 22 de maig vaig portar la recepta jo.
Ingredients per a quatre persones:
-2 iogurts
-3 ous
-4 fulles de gelatina
-1 llimona
-80 gr de sucre
Elaboració:
1. Posar la gelatina amb aigua.
2. Separar els rovells de les clares.
3. Batre els rovells amb el sucre.
4.Ratllar la pell de llimona i barrejar-la amb els iogurts
5.Escórrer
la llimona i escalfar el suc; Abans de que bulli treure-la del foc i
posar-hi la gelatina escorreguda i remenar; Quan comenci a refredar-se
posar-hi els rovells.
6. Muntar les clares a punt de neu i incorporar-les a la barreja.(Remenar molt suau).
7. Omplir els motlles i posar-los a la nevera durant quatre hores.
Bon profit!
Roc
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada