Calendari

dijous, 23 de maig de 2013

Bavaresa de llimona

El dimecres 22 de maig vaig portar la recepta jo.

Ingredients per a quatre persones:
-2 iogurts
-3 ous
-4 fulles de gelatina
-1 llimona
-80 gr de sucre

Elaboració:

1. Posar la gelatina amb aigua.
2. Separar els rovells de les clares.
3. Batre els rovells amb el sucre.
4.Ratllar la pell de llimona i barrejar-la amb els iogurts
5.Escórrer la llimona i escalfar el suc; Abans de que bulli treure-la del foc i posar-hi la gelatina escorreguda i remenar; Quan comenci a refredar-se posar-hi els rovells.
6. Muntar les clares a punt de neu i incorporar-les a la barreja.(Remenar molt suau).
7. Omplir els motlles i posar-los a la nevera durant quatre hores.

Bon profit!                                                                 
                                                          Roc







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada