dimarts, 22 de novembre del 2011

Jocs de nit

EL JOC DEL VAMPIR
Consistia que uns eren els vampirs i uns altres els humans. Si et toquen els vampirs una vegada et ficaven un puntet i si et tocaven dues et ficaven dos puntets i et converties amb vampir.

EL JOC DELS CONTRABANDISTES
Consistia en portar els diners a  l'altre banda però havies de vigilar amb els policies. Si et tocaven havies de comptar fins a cinc i si te'ls trobaven els donaves els diners i havies d'anar a buscar-ne més però si passaves a l'altra banda deixaves els diners i n'havies d'anar a buscar més. Guanyava qui tenia més diners.

LA GINCAMA
 Eren 6 equips de 7 persones. La primera prova era lletrejar paraules com abecedari,
la segona havies de passar per sobre dels companys d'equip però el que pesava menys,
la tercera havies de desxifrar un assassinat, la quarta havies de fer mímica d'un ofici ,
la cinquena havies de ficar el globus a l'esquena del davant, la sisena et tiraven globus i els havies d'agafar però si no l'agafaves et treien punts.

EL TEATRE
Els de Monistrol van fer la partida de TV zer i hi havia proves iguals que la de tv3 però amb menys èxit. Hi havia proves amb temps. La prova de cantar, de fer mímica, també de lletrejar paraules...
Dos de Mura i un de Monistrol érem el Roc, l'Adrián i el Kiu explicàrem acudits. Us n'explicaré un. Era un home que es va perdre pel mig del desert i es va trobar una llàntia màgica i va dir-li, quins desitjos vols? Ser blanc, tenir molta aigua i veure molts culs. El converteix en un vàter.
Els de Calders feien una escola i els alumnes mentre no venia la mestra jugaven al uno i quan va venir la mestra van llançar las cartes al terra  i la professora els va portar uns peixos per pintar. Un va fer un peix gòtic, l'altre un amb varicel·la i l'altre era un avi.
El segon grup de Calders eren uns nens que anaven de campaments i li demanaven una historia de poooooor! Val, però vosaltres m'haureu de fer una mostra de hip-hop, d'acord.
Un solitari de Calders l'Aran va explicar un acudit. La caputxeta va caminant pel bosc i veu les orelles del llop i diu llop t'estic veient. Al cap d'una estona veu les cames i diu llop dolent, t'estic veient i el llop diu: Caputxeta, em vols deixar cagar tranquil?
KIU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada