Calendari

divendres, 31 de maig de 2019

Colònies a la Garbinada


1r Dia

Quan vam arribar els monitors i monitores es van presentar. Es deien: Coco, Gadget, Marina, Sergi i el Roler. Després ens van dir els horaris quan teníem temps lliure, activitats... Després els mestres de la ZER ens van dir que féssim grups per les habitacions. Més tard ens van ensenyar les habitacions. Després ens van dir els grups. Tot seguit vam tindre joc lliure. Després vam anar a dinar. El nostre grup teníem el Gadget. L'activitat que vam fer era triangle esportiu, que fèiem tres mini partits de tres jocs diferents. Quan vam acabar de dinar vam anar a fer escalada. Havíem de pujar a dalt i un cop a dalt havíem d'explicar un acudit o cantar una cançó. Quan vam acabar ens van donar berenar (entrepà de pernil dolç). Després vam fer joc lliure i vam anar a sopar. Quan vam acabar de sopar vam fer el joc de nit. Hi havia dos grups que havien de copiar una graella de l'altre grup. Estaven bastant lluny però els de l'altre grup es defensaven. Després d'acabar el joc vam anar a dormir.
 
 Lluc L

2n Dia 

El segon dia vam fer triangle esportiu (no anava al mateix grup que el Lluc). Eren tres partits de Ultimate Frisbee, Colbol que és handbol però amb cops i pitxi. Després vam fer orientació. Anàvem amb brúixoles i havíem de trobar alguns punts. Vam passar per la platja i vam sucar els peus.  Vam tornar i vam dinar. A la tarda vam  fer escalada també vam fer futgolf. Al cap d'una estona vam anar a la platja i ens vam banyar. L'aigua estava fredíssima i més tard vam sopar. Després vam fer discoteca i vam anar a dormir. 

 Berenguer

3r Dia  
El 3r dia ens vam despertar i vam anar a esmorzar. Per esmorzar  hi havia pernil, pa, llet, suc de taronja ...  Quan vam acabar d'esmorzar vam sortir a fora i vam fer una mica de joc lliure. Després amb el Gadget, el Xef i un monitor que es deia Èric vam anar a la piscina a buscar vestits de neoprè i uns bots estranys. Quan ens vam posar el neoprè vam anar al riu. En el riu ens vam separar. Un grup anava amb el Gadget i l'altre es va quedar amb l'Èric. Jo em vaig quedar amb l'Èric. El grup de l'Èric va agafar els bots ,eren de plàstic i semblaven Donuts i ens va explicar com ens havíem de posar en el bot i com funcionava. Després d'explicar-nos com funcionava ens vam pujar al bot i vam anar remant fins a una boia. Quan vam arribar a la boia el nostre monitor, l'Èric, que anava en un llanxa motora, ens va lligar amb una corda a la llanxa i vam anar una estona lligats. Vam anar fins el mig del riu i vam fer un joc. El joc consistia en que havíem de  canviar de bot. Després cadascú es va posar en el seu bot i vam anar a la platja. 
A la platja vam baixar del bot i ens vam posar al caiac. Amb el caiac vam donar una volta, vam anar a una part  del riu que tocàvem el fons i vam jugar a Mata-conills. Quan vam tornar vam guardar el caiac i vam tornar a la casa de colònies. Quan vam arribar ens vam canviar el banyador i vam dinar. Després vam marxar.   

Nico


Cap comentari:

Publica un comentari