Calendari

dilluns, 15 d’abril de 2019

Voltant per BarcelonaEl dijous 4 d’abril vam anar a Barcelona a fer una excursió. Ens vam dividir en grups de deu. El nostre grup va anar a la plaça Espanya a les Torres Venecianes a fer una foto i també havíem de comprar alguna cosa de vermut i postres. Nosaltres vàrem comprar llaminadures per 71 nens. Després vàrem anar a les Arenes. Ens va agradar molt perquè hi havia una pantalla que si trepitjaves feia una acció diferent. Després de les Arenes vam anar a les Torres Venecianes. Hi havia unes motos que feien acrobàcies. Una estona després vam agafar un bus i vàrem anar al parc Joan Miró a fer el vermut i a dinar. Al cap d’una estona, vàrem anar al tren i vàrem anar tots a casa.
Arnau i David

E l dia 4 d’abril vam anar a Barcelona. Vam agafar el tren des de Manresa a Barcelona. Un  cop allà vam esmorzar, després vam agafar el metro fins a la parada Glòries. Vam sortir del metro i vam fer una foto a la torre Agbar. Vam provar d’entrar però no ens van deixar. Vam anar a les Glòries a comprar croissants, bunyols, croissants de xocolata i coca de llardons. Després quan anàvem a la parada de bus ens vam quedar pujant i baixant a les escales mecàniques i quan miràvem el plànol el Lluc es va quedar pujant i baixant a les escales. Després vam anar al parc Joan Miró. Allà vam dinar i abans de dinar vam fer un aperitiu amb les coses que havíen portat,  vam dinar i després vam menjar el que havíem portat nosaltres. Després vam anar al tren i vam tornar a Manresa i allà ens van recollir les famílies.         
Berenguer, Lluc F. i Alba

El dia 4 d’abril vam anar a Barcelona amb la ZER. El nostre grup estava format per nens i nenes de Calders, l’Ona Martínez, la Claudia Porcel i l’Arnau Puiggròs, de Monistrol el Marc Ponsa i el Daniel, de Cabrianes el Martí, el Jan i l’Adrià, de Mura l’Elisenda i la Mariona i de mestres, la Vicki i l’Ana Belén. Vam anar a la Sagrada Família per fer una foto. Vam anar amb el metro línia L4 (groga) direcció Trinitat Nova fins a la Sagrada Família i vam fer una volta i vam tornar al parc Joan Miró amb bus per anar a dinar.
Mariona i Eli
El dijous passat dia 4 d’abril nens i nenes de la Zer de cicle superior vam anar a Barcelona. Ens vam reunir a la estació de trens de Manresa per agafar el tren que ens duria a Barcelona. Vam baixa a Plaça Catalunya i allà vam esmorzar tots junts. Quant tots vam haver acabat ens vam dividir per grups. El grup 6 i el grup 5 ens vam dirigir cap a plaça Urquinaona. Allà ens vam separar perquè cada grup havia d’anar en direccions diferents. Nosaltres vam anar direcció la Pau. Vam pujar tots els del grup 6 al metro.

Vam baixar tres parades més tard. Vam sortir fora del metro i ens vam dirigir cap a la platja de la Barceloneta. De camí ens vam trobar que alguns nens havien d’anar al lavabo, per això vam fer una parada a una biblioteca per anar al lavabo. L’Araitz i jo vam estar mirant llibres, en vam trobar algun de xulo. Quan vam arribar la platja ens vam fer una selfie amb tot el grup i la vam enviar als altres mestres. Vam demanar permís a les mestres (l’Eva i la Lourdes), si ens podíem mullar els peus a la platja. La nostra primera impressió quan ens van dir que aniríem a la platja va ser: Va, quin pal, segur que fa mal dia i no ens podem banyar ni una mica. Doncs la veritat, ens va fer molt bon dia, i ens vam poder banyar, una mica. Les mestres només ens van posar dues condicions, no allunyar-nos i no mullar-nos gaire. Ens vam treure les sabates i els mitjons, ens vam arremangar els pantalons, i cap a la platja! Vam estar jugant una bona estona amb l’aigua, la veritat es que, si que ens vam mullar una mica... L’Araitz i jo vam buscar vidres i petxines, després de mullar-nos. Vam estar esperant una estona perquè sen’s eixuguessin els peus. Vam anar caminant cap a la parada de bus, però de camí vam parar a comprar un coseta per compartir a l’hora de dinar amb tots els grups. Vam agafar el bus, vam baixar i ens vam dirigir cap al parc de Joan Miró, on ens esperaven tots els altres grups. Vam dinar i ens vam repartir el que havíem comprat. Vam acabar de dinar, vam agafar el tren i vam marxar capa a Manresa on ens esperaven tots els nostres pares.
Sió i Araitz

 El dijous dia quatre vam anar a Barcelona. Vam agafar tota la ZER un tren de Manresa fins a Barcelona. Quan vam arribar vam esmorzar a plaça Catalunya i ens van separar per grups. Nosaltres vam agafar la línia verda direcció zona Universitària. Nosaltres, amb el nostre grup, primer vam anar al Palau Reial i després caminant fins al Camp Nou. Quan hi vam ser ens vam fer un selfie i vam comprar una coseta per dinar tots. Vam agafar un autobús fins a plaça Espanya. Vam arribar molt d’hora i vam pujar a les Arenes des d’on veien molt bé les torres Venecianes. Després vam anar cap al parc Joan Miró a dinar. Quan vam acabar, vam anar caminant fins al tren. Un cop al tren vam pujar i vam marxar.
Vera, Lluc L. i Gin

El dijous 4 /04/2019 vam anar a Barcelona amb el tren. Quan vam arribar a Barcelona, vam esmorzar a la plaça Catalunya. Després ens vam separar pels grups que vam fer els diez abans i va manar al metro. Cada grup tenia una línia. Nosaltres va manar per la línia de Trinistat Nova. Vam pujar al tren, vam baixar i va manar a la Pedrera. Vam arribar i va manar als wc d’un bar. Després vam fer una foto de la Pedrera i va manar a la casa Batlló a fer una altra foto. Vam fer la foto i va manar a la botiga del Barça. Després va manar a comprar el pica-pica. Quan vam acabar vam pujar a un autobús. Després vam anar a dinar a la plaça Joan Miró. Vam esperar els altres grups i vam dinar. Quan vam acabar de dinar vam jugar una estona i vam marxar a la parada de trens de Sants i va manar cadascú a casa.
Nico i Lluc A.  

1 comentari:

  1. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ResponSuprimeix