Calendari

dimecres, 24 d’abril de 2019

COLÒNIES D’EDUCACIÓ INFANTIL ZER MOIANÈS PONENT CURS 2018-19

ON  ANIREM ?   

Al mas El Collell situat al municipi de l’Esquirol, a l’Osona.http://www.coloniescollell.com/


QUAN HI ANIREM ?   
Els dies 2 i 3 de maig (dijous i divendres).

QUÈ  HI FAREM ?   
Farem diverses activitats relacionades amb l’època medieval:

El bufó i l’artesà
Druides i Cavallers

A QUINA HORA MARXAREM?  

De Mura a 2/4 de de 9

QUANT  HAUREM DE PAGAR?  
El preu total de les colònies és de 95 Euros.  Aquest preu inclou els àpats excepte el del primer dia, l’allotjament, els monitors, els tallers i material i el viatge. Caldrà que feu l’ingrés al compte de l’escola abans del 24 d’abril, especificant el nom i cognom de l’infant i el concepte de colònies.

QUÈ  HAUREM DE PORTAR?

L’esmorzar del primer dia en una bossa de plàstic amb el nom i el dinar també, els dos àpats separats i amb el nom de l’infant i de l’àpat que és (important!). No ho poseu en carmanyoles, millor dins d’un recipient que es pugui llençar i amb coberts també per llençar si es necessiten.

Sac de dormir, pijama. Si cal, portar protector pel llit i un pijama de recanvi, dues mudes senceres (roba interior i xandall), unes sabates còmodes de recanvi, un cangur i una jaqueta tipus forro polar o anorac, una tovallola petita, necesser amb els estris de neteja personal: raspall o pinta, pasta de dents i raspall de dents), un lot amb piles noves, bossa gran per posar la roba bruta, gorra pel sol i protecció solar,

El dia de marxar aniria molt bé portar la samarreta de cada escola posada.

I...moltes ganes de passar-ho bé!

Per qualsevol dubte no dubteu a demanar-ho a les mestres.

CAL QUE TOT VAGI MARCAT AMB EL NOM DE L’INFANT (IMPORTANT!!!)
CADA RECANVI HA D’ANAR DINS UNA BOSSA AMB EL NOM DE L’INFANT ESCRIT A SOBRE .
ÉS CONVENIENT QUE, QUAN PREPAREU LA MOTXILLA, HO FEU AMB L’INFANT A DAVANT, AIXÍ ÉS MÉS FÀCIL QUE SÀPIGA ON TÉ LES SEVES COSES I QUINES SÓN.   

Moltes gràcies!
Salutacions,

Les mestres d’infantil de la ZER.

1 comentari:

  1. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ResponSuprimeix