Calendari

dilluns, 8 d’abril de 2019

Anem cap a Prada de Conflent

OBJECTIUS DE L’INTERCANVI 

El principal objectiu de l’intercanvi és que els infants de Mura i Monistrol de Calders es relacionin amb altres infants d’indrets de parla catalana i coneguin altres realitats. 

 ⇨ PLANIFICACIÓ DE LES ACTIVITATS 

Dimecres 10 d’abril: 

L’autocar sortirà de Mura a 2/4 de 9 i anem fins a Monistrol a buscar als infants. Arribarem a Prada de Conflent i visitarem l’escola. Tot seguit anirem a dinar al parc del castell Pams. Després anirem a l’estadi de Prada on farem un taller de Rugby. Cal que els infants portin el seu esmorzar, dinar i berenar. CASTELL PAMS. Parc municipal on hi ha l’ajuntament de Prada. 

 Dijous 11 d’abril: 

Anem amb autocar a Perpinyà. Visitarem el Palau dels reis de Mallorca i visitarem la vila amb el tren turístic. Tornarem a Prada amb l’autocar. Menjaran el que els preparin les famílies d’acollida.

Divendres 12 d'abril:

 Activitat per l’entorn de Prada. Dinar de pícnic que els preparin les famílies d’acollida. Viatge de retorn a Monistrol i Mura. Arribarem possiblement cap a les 17h (intentarem avisar per Whatsapp quan sortim!) 

 ⇨ PREU 

15€. L’autocar fins a Prada de Conflent està subvencionat pel Consell Comarcal del Bages a càrrec del projecte Escoles Compartides. 

 Mestres que acompanyaran als infants: Oriol Bosch, Sergi Pich i Aleix (mestre de pràctiques) 


⇨ QUÈ CAL PORTAR? 

Esmorzar, dinar i berenar del primer dia. Estris d’higiene personal Roba adequada i calçat còmode. Caldrà estar al cas de la previsió meteorològica. Motxilla petita per a les excursions Pel viatge es pot portar reproductors de música, aparells electrònics de jocs… Es pot portar càmera fotogràfica. Sota la seva responsabilitat. Poden portar diners per portar algun record (no més de 20€).

⇨ TELÈFONS DE CONTACTE

Escola de Mura - 93 831 69 08 
Escola de Monistrol - 93 839 92 27 
Escola La Bressola de Prada - 0033 468 96 37 90 

 ⇨ INFORMACIONS 

En la mesura que sigui possible, depenent de les connexions a la xarxa, al vespre penjarem les fotos de la jornada als diferents blocs de les escoles. 

escolademura.blogspot.com 
escolalesqueix.blogspot.com Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada