Calendari

divendres, 14 de desembre de 2018

L'argument de Matilda

Aquest any, l'obra de teatre és Matilda.

Matilda era una nena que tenia una família que no l’estimava. La Matilda era molt, però molt llesta. El seu pare, el senyor Wornwood, i la senyora Wornwood la maltractaven molt, li deien nas de mocs repugnant, setciències i moltes coses més. La Matilda li encantava llegir, gairebé cada dia anava a la biblioteca on hi treballava el senyor Phelps. La Matilda li va explicar una història. Els personatges principals de la història eren una acròbata,  que era tan bona que semblava que volava i un escapista,  que podia obrir qualsevol pany que s’inventés. 
La història anava que l’escapista i l’acròbata s’enamoraven i es casaven. Ho tenien tot menys un fill. Els anys passaven i el fill no apareixia. Fins que un dia es va presentar el número més perillós que havia fet l'ésser humà, la noia projectada cap al cel amb dinamita als cabells sobrevolant taurons i punxons rescatada per l’home tancat en pany i clau en una gàbia.

Mentrestant, el senyor Wornwood va enviar a la Matilda a l’escola. L’escola tenia una directora, la senyoreta Trunchbull, que era la pitjor directora del món sencer i també hi havia la senyoreta Honey, la mestra dels petits. La Matilda i la senyoreta Honey es van fer molt amigues.
Ara, si voleu saber com acaba, aquest dissabte, a les 16 h. a la Fàbrica de Mura


Lluc Ll.

El preu de l'entrada és 1€ més la voluntat, que es destinarà íntegrament a l'associació Bona voluntat en acció

Cap comentari:

Publica un comentari