Calendari

dijous, 13 de desembre de 2018

Bona voluntat en acció


Un any més l'entrada de l'obra de teatre de Nadal serà de 1 € més la voluntat. Tot el que es recapti, anirà a una Organització no governamental. 
Aquest any, ho destinarem a l'ONG, "Bona voluntat en acció"

Aquesta ONG treballa bàsicament a Barcelona, al barri de Sants i els del voltant. És una ONG que treballa per la inserció laboral i social de persones en situació o risc d'exclusió social. 
Les característiques principals de les persones beneficiàries són:
  • Persones desocupades, amb manca de recursos econòmics i algunes amb poca o cap formació.
  • Persones que pateixen les conseqüències del desarrelament, pobresa, marginació i exclusió social.
  • Famílies monoparentals (generalment, mare a l’atur amb fills).
  • Persones immigrants i en procés d’inclusió social.
  • Dones, víctimes de violència de gènere o amb dificultats d’accés al món laboral.
  • Persones amb PIRMI o pensió insuficient.
  • Joves nouvinguts.
Bona Voluntat en Acció és una ONG de caràcter social que treballa a favor del Quart Món. Intenta era­dicar la pobresa, la margi­nació i l’exclusió social per mitjà de programes de suport assistencial integral, tot fomentant l’esperit de solidaritat i el volun­tariat. El seu objectiu és crear correctes relacions per a construir una societat més humana, justa i solidària. Estan legalment cons­tituïts des del maig de 1997 i són una ONG independent, laica, sense ànim de lucre i basada en el voluntariat.  

La tria d'aquesta ONG ha estat feta pels infants, després de fer una recerca de diferents entitats properes i petites que treballen en diferents àmbits, i d'un debat, on es valoraren diferents aspectes. Aleshores es va decidir donar suport a aquesta associació.

Des de l'escola ja ens hem posat en contacte amb Bona voluntat en acció per tal de poder veure, si és possible, que ens facin una visita. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada