Calendari

divendres, 16 de novembre de 2018

OBSERVACIÓ A L'ESPAI DE METGES

Avui, dia 6 de novembre de 2018 m'ha tocat a mi anar a observar els petits mentre jugaven. Estic a l'espai dels metges. L'Arlet, el Teo, l'Hug i la Carla O, estan curant el bebè. El Teo està a l'ordinador fent un dibuix del pacient. El Teo li ensenya el seu dibuix a l'Arlet. L'Arlet també dibuixa, està al seu costat. L'Hug i la Carla estan posant vacunes al bebè. Ara es miren es radiografies. L'Arlet ha marxat a jugar a una altre joc, la Carla es posa al seu lloc, l'Hug també està dibuixant, li ensenya el seu dibuix a la Carla. Està tot molt silenciós. El Teo està escribint a l'ordinador. L'Hug ja ha fet dos dibuixos. El Teo i la Carla parlen, ara riuen. No vull destorbar, però els  vull fer una pregunta:
S- Carla, què li passa al bebè?
Ella contesta:
C- Li fa molt mal el cap.
Jo torno a preguntar:
S-L'esteu curant?
C- Sí.
Ara el Teo em vol dir una cosa. 
T- Ei! Sió! Ho veus, ho veus? L'Hug ha dibuixat una creu!
L'Hug s'ha posat molt content al veure que ha fet una creu tan ben feta, s'ha posat a saltar. A l'Hug li ha agradat tant la seva creu que n'ha fet una altra, ara la Carla també fa creus. La Carla vol dibuixar a l'Hug, però l'Hug li guixa el retrat. El Teo i la Carla riuen. Més vacunes per al bebè. La Carla s'enfada amb el Teo perquè  està mirant el seu dibuix. L'Hug ha marxat de l'espai de metges. La Carla ja ha acabat el retrat de l'Hug, li ensenya al Teo. El Teo opina que el dibuix de la Carla sembla un camell. El Teo també ha marxat del joc. La Carla creu que el retrat que ha fet no s'assembla a l'Hug, llavors diu:
C- Posaré el nom de l'Eloi. Perquè no sé com s'escriu Hug.
(L'Eloi és el germà bessó de l'Hug). Ara el Teo ha tornat per deixar un full, ja torna a marxar. La Carla O. va a ensenyar el seu dibuix a l'Eva. Ara han vingut l'Arlet i la Carla Tàssies (una altra Carla). L'Arlet diu:
A- No tenim cap pacient.
La Carla T. respon:
C- Sí, la Sió.
Jo contesto:
S- Jo no puc, estic escribint.
La Carla O ha vingut a ensenyar el su dibuix a la Carla T. Ara la Carla T diu:
C- Jo seré la pacient.
Primer l'Arlet escriu a l'ordinador, agafa l'estetoscopi i li ausculta el cor. La Carla T. canta. Ara la Carla T. ja no és la pacient, vol anar a escriure a l'ordinador. La Mireia ha vingut a buscar la Carla T. L'Arlet està soleta. Mira el calendari. Torna a venir la Carla O. per ensenyar-li el seu dibuix, un altre cop. L'Arlet agafa el telèfon i marca el número:
A- Cinc, cinc, ui no! U, u, u, dos, quatre...
Arriba la Carla T, la Carla vol posar-se al lloc de l'ordinador, però l'Arlet no vol sortir.
C- Arlet, suuuuuuuuuuuuuuuurt!
Diu la Carla T. Ara la Carla T salta a peu coix, s'estira a la camilla i agafa la mascareta.
A- No hi ha cap pacient!
La Carla T. respon:
C- Sí, la Sió.
A- Però la Sió no pot.
Jo contesto:
S- Sí, va vinga cureu-me el braç.
Ja està, en un moment ja tinc el braç curat. Ai, espera! Crec que l'Arlet hi vol posar una vena! No, al final no. Han arribat l'Hug, l'Hèlia i l'Ayla. Jo ja m'hen vaig, ja estic curada.

                         Sió (periodista)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada