Calendari

dimecres, 21 de febrer de 2018

Sortida a Barcelona

Benvolgudes famílies,
El dijous 1 de març del 2018, els alumnes de Cicle Superior de les escoles de Cabrianes i Calders; els els alumnes de 4t, 5è i 6è de Monistrol de Calders; i els alumnes de Cicle Mitjà i Superior de Mura, farem una sortida a Barcelona. Anirem a visitar la zona del barri de la Ribera, lloc de gran importància històrica durant el setge a Barcelona del 1714.
Viure un matí al Born
Farem una activitat dinamitzada al Born Centre Cultural, on podrem veure el jaciment des de la balconada i farem un itinerari per la Barcelona del 1700.
Coneixerem la ciutat del 1700 per mitjà d’estacions didàctiques amb planimetries, documents i imatges que contrastarem amb les cases i els carrers del jaciment arqueològic. Després, veurem l’estructura de la ciutat del 1700 i les restes de la cultura material en l’exposició permanent, i finalment farem un itinerari per l’entorn del mercat per descobrir què queda de la ciutat d’ahir en el teixit urbà d’avui.
Visita i passeig per Barcelona
Visitarem diferents indrets de Barcelona 
- Mont Tàber, carrer de les mosques, carrer de l'anisadeta, bústia de la catedral... 

Sortirem de l’escola puntualment a les 8:30 i tornarem a les 17:00h. Cal que cada infant porti l’esmorzar, el dinar, aigua, una gorra pel sol i la samarreta o dessuadora del color de cada escola.


Moltes gràcies!


Mestres de Cicle Superior

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada