Calendari

dilluns, 19 de febrer de 2018

Història de Mura


 El dimecres 14 de febrer vàrem anar al recull històric de Mura. Va vindre el Joan Bel per
ensenyar-nos com era Mura abans. Ens va dir que hi havia molts pintors. També que en una casa vivien 2 o 3 famílies i que cada família tenia dret a habitació i cuina. Ens va ensenyar una màquina  d'escriure i deia que té més aventatges que un ordinador. Després ens va dir que ell havia construit un mur i que un dia hi va haver una riuada i va anar pujant el nivell de l'aigua i va tombar el mur.
Va dir que volen passar els vídeos de la història de Mura de cinta a digital. Després ens va dir que ell vivia a Mura i que el seu pare anava a Terrasa amb el cotxe de línea i tardava 2 hores en arribar a Terrassa!!!
Després ens va dir que a l'escola separaven els nois de les noies i hi havia dos professors i si un estava malalt l'altre escrivia a la pissarra i després la girava perquè els de l'altre classe la poguessin veure. Després vàrem anar a veure les fotos de Mura. Sortia la classe de les nenes i la dels nois. Llavors tots anaven amb el mateix pentinat. Després a les fotos el Joan ens va dir que hi havia una pista de futbol darrera l'església i que una riuada la va destrossar!!!

            
David C.

Cap comentari:

Publica un comentari