Calendari

dijous, 25 de gener de 2018

Coneixent-nos

 Amb l'Uriel, que és un noi de pràctiques, vam fer una activitat a la classe que era per conèixer-nos i jo ho feia amb la Gin. Havíem de representar-nos amb un objecte i respondre a quatre preguntes.            
L'objecte de la Gin eren uns pelutxos del néixer.
 La primera pregunta era on viuen els teus pares i els quatre avisi. Ella amb va dir que tots a Barcelona i els seus pares ara a Mura.
La segona pregunta era si havia nascut al lloc on viu. Ella em va contestar que sí. La tercera pregunta era si li agradaria continuar vivint al lloc on viu ara. Ella em va dir que sí i una pregunta espontània que jo li vaig preguntar era quin lloc li agrada més del mon i ella va dir Eivissa.
L'activitat va ser molt divertida. Després vam presentar a la persona que havíem entrevistat abans, en el meu cas la Gin.
Ella amb va preguntar el mateix però les respostes eren diferents. 
L'objecte era l'arbre.
Ella em va preguntar on viuen els meus avis i els meus pares. Jo li vaig contestar que la meva mare, la meva iaia i el meu avi a Londres i després tots a Sabadell. 
Em va preguntar si he nascut al lloc on visc. Li vaig contestar que  no. Em va preguntar si m'agradaria continuar vivint al lloc on visc ara i li vaig contestar que sí.
Més tard em va preguntar quines eren les meves millors amigues i jo li vaig dir que són l’Eli, la Diana,  l’Elsa i la Vera. 
Quan vam acabar la sessió vam pensar una pregunta per fer-els-hi a la família que havíem de fer individual-ment.
 


Mariona Muntanya De las Heras.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada