Calendari

dimecres, 20 de desembre de 2017

Obra de teatre ''El Trencanous''

Divendres dia 16 de desembre vam fer l'obra de teatre del Trencanous. L'Arnau, el Lluc A. i jo estàvem cobrant els diners de les entrades  i la gent anava entrant. Quan ja hi havia molta gent vam anar al nostre lloc i es va quedar la Montse (mare del David C.) cobrant més entrades. Es va omplir tota la fàbrica de gent, unes 300 persones,  i ens vam dir ''molta merda!'' i vam començar l'obra. Va anar molt bé i ens va quedar genial perquè sabem improvisar i si ens equivocàvem improvisàvem. Al final de l'obra el Sergi va tirar un tub de confeti, vam fer una cançó com cada any i ens van presentar. 

Resum del trencanous

Han vingut els reis a casa de la Maria i en Carles!!! El seu padrí els regala un trencanous. La Maria sovint li passen coses estranyes, com que les seves joguines es desperten…
La seva mare i el seu pare no s’ho creuen i truquen a la doctora. La doctora els diu que li segueixin la corrent, es pensen que són somnis però és veritat. Els ratolins amenacen a la Maria perquè no tenen menjar. La Maria no té altre remei que donar-li els seus confits i el seu massapà, perquè si li diu als pares tampoc s’ho creuran. La Maria viatja a un món que es diu ‘’El pais de l’Alajú’’ a visitar la princesa Pirlipat. La Maria li explica als pares aquesta ‘’aventura’’ i tampoc s’ho creuen. Després li explica al Carles però ell només li interessen els cavallers, els cavalls… La mare de la Maria torna a trucar a la doctora.
Què passarà???

Personatges:
Carles- David C.
Maria- Abril
Padrí Drosselmeier- David L.
Mare- Vera
Pare- Nico
Trencanous- Lluc L.
Doctora+Pirlipat- Mariona
Rei ratolí- Lluc F.
Reina ratolina- Eli
Ratolí I+Cristòbal- Berenguer
Ratolí II+Personatge imaginari I- Dídac
Ratolí III+ Noia I- Araitz
Ratolí  IV+ Noia IV- Ginebra
Llúcia+Personatge imaginari II- Sió
Rei- Sergi Pich
Reina- Eva de las Eras
Dama I- Anna Agilar
Dama II- Cristina Pons
Dama III- Eva Casals
Dama IV- Jenay
Técnic de so- Arnau
Decorats+Apuntadora- Elsa
Tècnic de llums- Lluc A.
Ratolins- Mateo, Ayla, Ramon, Teo, Carla, Queralt,
 Hèlia, Biel, Aran, Lhasa, Arlet, Bruna, Oier, Quirze, ÀÏxa, Pau i Roc

Elsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada