Calendari

dimarts, 6 de juny de 2017

Festa de la Zer!!!

El 12/5/2017 vam fer la festa de la Zer!!! Vam anar a l'escola de Cabrianes.
En un autobús anàvem l'escola de Mura, en un altre autobús van anar els de Monistrol de Calders i els de Calders van anar en 2 autobusos. Quan vam arribar ens van fer un passadís i també ens van cantar una cançó. Llavors vam jugar una estona més. Després va arribar l'altre autobús, amb els de Monistrol de Calders. Llavors ens vam reunir a l'entrada i vam fer el passadís però ara era més gran perquè hi havia els de Mura. Cada cop que venia una escola es feia més gran. Quan van arribar totes les escoles vam esmorzar, com el pati era tan gran van posar 3 taules, en les 3 hi havia coca i xocolata. En una taula esmorzaven els de cicle superior, en una altra cicle mitjà i en una altra cicle inicial. Després d'esmorzar ens van fer una foto a tota la Zer. Després vam jugar una mica més. Més tard vam fer uns grups barrejats, cada grup tenia un mestre. Vam anar en un lloc ple d'ocells de tot tipus blauets, bernats pescaires, oreneta, cua blanca... Llavors vam començar a caminar, vam veure molts ocells. Vam seguir caminant fins que vam arribar a una paradeta. 
En aquella paradeta hi havia pomes, taronges, també hi havia uns papers i en aquells papers hi havia imatges d'ocells i també hi havia el nom dels ocells. Vam mirar tots els ocells. Després vam seguir caminant fins que vam arribar al Llobregat. Vam sentir molts ocells com cantaven. El Llobregat estava ple de pol·len. Llavors vam seguir caminant fins que vam arribar a un trencall, vam tirar cap a la esquerra. Al cap d'una estona vam arribar a un bosc molt gran. Aquell bosc estava ple d'ocells. Al bosc també hi havia una paradeta, en aquella paradeta hi havia un paper. En aquell paper hi havia una llista d'ocells, si trobaves un ocell del paper, havies d'apuntar l'ocell que havies vist i apuntar on l'havies trobat. Vam trobar alguns ocells. Més tard vam reunir 2 grups i vam tornar a l'escola. Vam parar al costat d'una carretera fins que arribessin els altres grups. Quan els grups van arribar vam marxar cap a l'escola. Quan vam arribar a l'escola vam dinar, de primer vam menjar paella, de segon plat vam menjar amanida i de postres iogurt o poma. Quan vam acabar de dinar vam  fer un partit de futbol  Mura i Cabrianes contra Monistrol de Calders i Calders. Va guanyar Mura i Cabrianes 2-1. Llavors van arribar els pares. Després vam anar tots darrere de l'escola que hi havia un escenari. Davant de l'escenari hi havia una caixa molt gran! Els més petits ens van fer un vall. Quan van acabar el vall la caixa gegant es va obrir i va sortir el Camacurt de Cabrianes!!! 
Llavors van vindre els altres Camacurts. Després va vindre un senyor. Aquell senyor va portar un altaveu molt gros, també tenia una guitarra "especial". Era simpàtic i divertit, ens va fer ballar, ens va fer cantar... Va ser super divertit!!! Llavors ens van vindre a buscar.

                                                   David Ll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada