Calendari

dilluns, 17 d’octubre de 2016

TASQUES

Dilluns 26 de Setembre. Us esplicaré les tasques que estan fent els nens de l'escola.
L'Arnau i el Benjamí estan fent Lego. En el Lego de l'escola t'has d'inventar una cosa. Ara l'Arnau i el Benjamí estan fent un cotxe. El cotxe porta motor. El motor el connectes a l'ordinador i el cotxe roda  perquè porta  motor.
El Nico està fent taules de multiplicar amb vidres rodons  de colors  i dos miralls petits enganxats.
L'Eli està fent mini lògic. El mini lògic són unes cartes diferents, has de triar una carta, fotocopiar-la amb un paper que et diu com es fa. Després pintes el paper igual que la carta. En aquest cas hi ha sols i  has d'encerclar 5 sols de colors diferents.
El Lluc Lleyda està fent picajocs. Picajocs són jocs de lògica com per exemple, en un full et diuen: Les que porten capa es diuen Laura,Vera i Lídia i tu has de desxifrar com es diu cada un/a.
El Lluc Amigó està fent còpia i dibuix. Còpia i dibuix va de copiar un conte i després dibuixar un dibuix del conte. Els de 3r fan 35 paraules, els de 4t 45 paraules, els de 5è 55 paraules i els de 6é 70 paraules.
El David Castaño està fent geometria plana. Per fer geometria plana has d'agafar un full DinA3. Tens unes caixes petites, unes més petites que altres. Llavors les ressegueixes i per exemple fer la teva casa i posar a sobre casa David.
L'Elsa també fa geometria plana.
La Diana fa un escrit al bloc.

El Pasqual fa mini arco. En el mini arco es fan operacions dintre d'un quadrat. Llavors et surt "5×7=" i has de buscar el resultat que són 30 i al costat del 30 surt un número, per exemple el numero 9, i has de posar la fitxa al número nou.
La Vera està fent picajocs, igual que el Lluc Lleyda.
L'Abril està fent còpia i dibuix igual que el Lluc Amigó.
L'Aram està dibuixant un quadre i després el pinta amb pintura i pinzell. L'Aram ha dibuixat monstres.
El David Lleyda està fent activitats al bloc. Activitats al bloc és al bloc escola Vall de Néspola. T'has de posar a "That  quiz". That quiz són multiplicacions, sumes, restes i divisions i en un quadrat que hi ha al costat has d'escriure el resultat.
La Sió està escoltant cançons. Hi ha una carpeta que posa les cançons que pots escoltar per youtube i omplir buits, dibuixar...
I jo estic fent picajocs igual que la Vera i el Lluc Lleyda.  
                                                                                  ORIOL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada