Calendari

dimarts, 1 de desembre de 2015

Activitats al boscEl dijous dia 12 de novembre van vindre dues  noies que s'havien perdut. Volien anar al bar del poble i es van pensar que la nostra escola era el bar.  Ens van explicar una història.
Una de les noies anava passejant per un prat i de sobte va començar a ploure,  era una pluja fina però també feia una miqueta de sol i va sortir l'arc de Sant Martí. Però l'arc de Sant Martí va explotar i van caure tot de trossos d'arc de Sant Martí. La noia va agafar uns quants trossos i va marxar corrents. Quan va acabar la  història es va treure una bosseta de la seva butxaca, la va sacsejar una miqueta. Va dir que poséssim la mà a dintre sense mirar i agaféssim alguna cosa que toquéssim. Quan tots ja havíem agafat alguna cosa va dir que faríem una ruta. Mentrestant havíem de trobar alguna cosa que sigués del mateix color del tros d'arc de Sant Martí. Quan ja haem trobat el que era del mateix color ens ho podíem intercanviar amb algú altre. Quan ja s'havia acabat la ruta ho vam exposar sobre un mur. Més tard, quan tothom ja ho havia vist més o menys, la noia que es deia Alba i l'altra noia Núria, ens van dir que guardéssim els trossos d'arc de Sant Martí a la bossa. Després vam anar cap a una altra banda a fer una altra activitat. 
Quan vam arribar vam fer una rotllana. La Núria va agafar l'Oriol perquè fes de voluntari. Després li va tapar els ulls amb un mocador i el va conduir fins on hi havia un arbre que estava bastant a prop i li va dir que el toqués,  bé, li va començar a fer preguntes. Va tornar just a on l'hi havia tapat els ulls i li va destapar i li va dir a quin arbre havien anat i el va encertar. Llavors va dir que ens poséssim per parelles, agaféssim un mocador i que anéssim a buscar un arbre. Després quan haguéssim fet les preguntes tornéssim al lloc. Havíem de fer les dues coses, tapar-nos els ulls i conduir a la parella. Quan ja ho havíem fet, ens havíem de tornar a posar a la rotllana a esperar a que hi siguéssim tots. 
Quan ja hi érem tots ens van dir que pugéssim una miqueta més amunt. Quan vam arribar ens van dir que havíem d'estar en molt silenci, van dir que elles ens buscarien un racó màgic. Van treure uns matalassos no gaire grans. En aquell racó havíem de tranquil·litzar-nos i observar el que teníem al voltant. Van dir que abans de començar a fer tot allò ens posaríem la cortina del silenci. La Núria va dir que aprofitéssim per cridar o esternudar, perquè quan ens posàvem la cortina del silenci no podíem dir res. Més tard vam començar l'activitat però en silenci. L'Alba va dir que féssim una fila i ella ens proposaria un lloc. Sinó ens agradava li dèiem que no amb un gest i si ens agradava li fèiem un ok i ella ens donava la matalàs. Després de cinc minuts més o menys, ens va venir a buscar la Núria i vam fer una rotllana i va dir que podíem anar a beure aigua si volíem. Mentre bevíem aigua l'Alba es va disfressar amb unes ulleres verdes i negres i una barretina negra i ens va dir que ens donaria uns papers, uns color verd i uns de taronges. Als que els tocava el verd eren un equip,  els que els tocava el taronja eren un altre equip. Els verds anaven amb la Núria i els taronges amb l'Alba. 
En aquell paper explicava una història on sortien elements de la naturaL'adult de cada equip ens llegia aquell text que hi havia escrit. Aquells elements els havíem d'agafar i posar-los en un cistellet que ens van donar i quan ja els teníem tots els havíem de tapar perquè els de l'altre equip no veiessin els elements que havíem agafat. 
Quan els dos equips vam acabar d'agafar els elements ens vam posar per parelles i vam tapar els ulls de la parella que era de l'equip taronja. Llavors l'Alba va començar a llegir el text verd i quan sortia algun d'aquells elements el sacsejàvem perquè imités el vent. Feien servir elements de la natura per imitar alguna cosa. Quan va acabar de llegir el text verd va començar a llegir el taronja. Quan va haver acabat de llegir el taronja es va treure la disfressa i vam tornar al pati de l'escola.


Sió
                                                                                                                                                                                                  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada