Calendari

dimarts, 16 de desembre de 2014

Plomes, banyetes i pastorets

ACTE I
Sant Pere i la resta d'àngels estan assajant la cançó Gloria in Excelsis Deum fins que arriba un àngel missatger que li dóna un missatge a Sant Pere on hi diu que ha arribat Nadal. Sant Pere els explica què ha de fer en Serafí (un àngel) i la resta dels àngels.

ACTE II
En Pasqual, un patge, està fart de treballar perquè ell voldria fer màgia i aleshores veu una flauta i en Melquíades, un altre patge, li diu que no la toqui, però en Pasqual la toca i els tres reis d'orient (Gaspar, Melcior i Baltassar) els renyen. En Pasqual i en Melquíades se'n van i els tres reis comencen a mirar el cel i a parlar-ne.

ACTE III
És a l'infern. En Satanàs està enfadat perquè el nen Jesus naixerà i amb una sola paraula l'imperi del mal destruirà i quan anuncia la missió d'anar a temptar persones perquè es tornin dimonis quan morin, en Banyut i en Banyeta, uns altres dimonis, decideixen fer la missió.

ACTE IV
En Banyeta i en Banyut troben un grup de pastorets i senten en Plàcid (un pastoret) parlar sobre un tresor mentre dorm i decideixen dir això a dos pastorets, en Roc i en Jepó, perquè es barallin.

ACTE V
Sant Josep i la Verge Maria van a Betlem, però, després d'inscriure's cap hostaler els deixa casa i han d'anar al pessebre.

ACTE VI
És el naixement de Jesús i Sant Pere li diu als àngels que vagin a avisar a la gent del voltant, però Satanàs intenta temptar Sant Pere i falla.

JosepPERSONATGES:

   Sant Pere-Josep.
  Àngels-Ares, Eli, Vera, David L., Llibert, Guim i Cinta.
Serafí-Oriol.
Pastors-Sió, David C. i Arnau.
Jepó-Adrià.
Roc-Diana.
Satanàs-Carles.
Escriba-Naiara.
Dimonis-Lluc L., Lluc A., Ivan, Greta, Ton i Ginebra
Hostalers-Elsa i Aram
Sant Josep-Benjamí
Verge Maria-Abril
Banyeta-Laia

Banyut-Jan
i a més uns patges, un pregoner, un dimoni i un Plàcid molt especials...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada