Calendari

divendres, 21 de desembre de 2012

Per aquest Nadal...

Carta que tenen tots els nens i nenes de la classe del Poti-poti...

Benvolguda classe del Poti-poti;

Ja tenim aquí les vacances de Nadal. Tenim per endavant un parell de setmanes per descansar, estar amb la família i els amics. És l'hora de carregar les piles, gaudir cada dia dels que tenim a prop i pensar també amb els que estan més lluny.
El curs passa ràpid. No ens adonarem que ja s'acabarà. Així doncs, cal que aprofitem al màxim tots els moments. Per això, a més de descansar i jugar molt, xerrar més i somiar tota l'estona, és important que no oblidem allò que hem fet aquest trimestre.
Durant aquests dies hauríeu de seguir llegint. Una mica cada dia, al matí, al migdia o abans d'anar a dormir, vosaltres mateixos. Feu-ho també en veu alta, que us sentin a tota la casa. A més caldria que escrivíssiu un petit diari, explicant allò que feu i deixeu de fer i si no se us acut res, cap problema, podeu inventar-vos un conte, fer una recerca o qualsevol altra cosa que us vingui de gust. Però sobretot, escriviu.
Per acabar recordeu que teniu un full de càlcul per fer i quan l'acabeu, repasseu les taules de multiplicar, a veure si finalment les dominem i no ens dominen elles a nosaltres.
Apa doncs, a passar unes bones festes i fins aviat.

Sergi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada